Nová séria Mitsubishi Diamond (MSZ-LN)

Nová séria Mitsubishi Diamond (MSZ-LN)

Mitsubishi Diamond MSZ-LN

V moderných interiérov verejných a súkromných priestorov vysoko kvalitný materiál a osobitný charakter hrajú stále väčšiu úlohu. Štyri farebné prevedenia séria Diamond – prírodná biela, perleťovo biela, onyxovo čierna a rubínovo červená - pomáhajú vytvárať sofistikované koncepty interiérov a zároveň umožňujú vysokoúčinnú a pohodlnú klimatizáciu.

Ocenenie za dizajn

Porotu získala svojimi modernými líniami, špeciálnou povrchovou úpravou a dizajnovým riešením.

Plazma Quad filter

Plazmový filter Quad Plus funguje ako elektrická clona, vytvorí elektrickú bariéru, ktorá čistí vzduch. Eliminuje baktérie, vírusy, alergény, zabraňuje tvorbe prachu a plesní.

Delené výfukové žalúzie

Možnosť samostatného ovládania dvojitých žalúzií dokáže distribuovať prúdenie vzduchu do rôznych smerov, zabezpečí tak vynikajúcu úroveň komfortu.

Double flaps

Snímač 3D I-see – human senzor

Human senzor je vysoko presný snímač, ktorý môže detektovať prítomnosť človeka na základe teplotných rozdielov v miestnosti. Týmto môže upraviť výkon jednotky a ponúka nielen úsporu energie ale aj vyšší komfort.

Human Snezor

Vysokoefektívny kompresor Poki-Poki

Kompresor je srdcom každej klimatizácie. Patentovaný Poki-Poki motor so špeciálnym vinutím výrazne znižuje spotrebu zariadenia a zvyšuje jeho životnosť. Energetická trieda je A+++.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code